voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis
Zuiver

Zuiver kapstokken

Zuiver is hét Nederlandse interieurmerk van dit moment met een ruime collectie meubels, verlichting en accessoires. Het label biedt alles wat je in een huis nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen. Een merk om in de gaten te houden, want het designteam zorgt voortdurend voor betaalbare aanvullingen op de trendy collectie die altijd bol staat van kleur, durf en de inmiddels bekende Zuiver knipoog. 

Zuiver is een allround en dynamische onderneming, gericht op de ontwikkeling, import en groothandel van verlichting, meubels en woonaccessoires. Het is een jong merk dat veel innovatieve producten op de markt brengt. Zuiver design kenmerkt zich door zijn speelse en eigentijdse stijl.

Het succes van Zuiver is gebaseerd op de evenwichtige collectie. Deze collectie bestaat uit geselecteerde items uit de hele wereld. Met exclusief ontworpen artikelen door hun eigen ontwerpers of bekende Nederlandse ontwerpers. De producten van Zuiver hebben niet alleen een erg mooi design, maar zijn ook nog eens functioneel en daarom onmisbaar in ieder huishouden of zelfs kantoor.

Het assortiment van Zuiver wordt gekenmerkt door een inspirerende en robuuste stijl. Het is de diversiteit van de producten die een inspirerende en krachtige collectie en een speelse en moderne stijl creëren. De collectie van Zuiver is een continu proces en wordt voortdurend aangevuld met nieuwe inspiratie. Neem een kijk in onze webshop en kijk wat Zuiver voor jou te bieden heeft.

vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel